Om

Joseph Favilla

Mit navn er Joseph Favilla og jeg driver i dag en række forskellige sites, samt et par enkelte webshops. Jeg hjælper mine kunder med at optimere deres sites på stort set alle tænkelige måder. 

I 2012 stiftede jeg min første virksomhed. På daværende tidspunkt var jeg 26 år, så jeg kan ikke prale af, at være en af de famøse kæphest-iværksættere som lavede hjemmesider fra 8 års alderen.

Min iværksætter-historie

Jeg startede i den online verden tilbage i 2010, hvor jeg blev smidt mere eller mindre uprøvet, ud i at sælge hjemmesider, online bladrekataloger og regnskabsløsninger.
Derfra var der ikke langt til, at der opstod en interesse for at skabe tingene selv.

Så efter et halvt års tid sad jeg med administrationen på 2 webshops, samt salget på 3 platforme.

I 2012 stiftede jeg min første virksomhed Spark Identity og den driver jeg bl.a. stadig i dag. Før jeg begyndte i den online verden, havde jeg været 5 år i restaurationsbranchen. Det lyder virkelig flot kan jeg se, så vi må hellere lige koge det ned, til hvad det var. En pizza udbringer. Jeg anede for at sige det mildt, ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv og udover at producere musik, så havde jeg ikke mange professionelle interesser.

Derfor var det også et stort skift, da jeg gik fra at være analog , til at arbejde i en verden, hvor intet er umuligt og kun fantasien sætter grænser. Jeg tror dog, at min baggrund har været med til at give mig nogle andre kompetencer (eller det bilder jeg mig selv ind).

Min første virksomhed gik ud på at lære affiliate verdenen. Jeg havde læst om en gut der tjente 2.000 kroner om måneden i passiv indkomst, pga. hans affiliate site. Det synes jeg lød interessant, hvilket ledte til diverse affiliate sites om alt fra skræddersyede skjorter, til mobil abonnementer.

Jeg brugte også en del tid i starten af min virksomhed på, at skrive om forbrugslån. Her var mit primære fokus på “Content og keywords”. Den var dengang hvor man helst skulle have sit keyword til at fremgå så mange gange som overhovedet muligt i de tekster man skrev, så det gjorde jeg naturligvis.

Det gav bonus og i 4 måneder nåede jeg at ligge nr. 1 på søgningen “Billige lån”. En placering som i dag er meget svær at få fat i. Det gav mig en solid indkomst og jeg for længst passeret målet om de 2.000 kroner i passiv indkomst.

Efter noget tid i kategorien forbrugslån, hvor jeg nu rangerede i 3 lande, så ændrede mit engagement og fokus, sig til noget andet.

Det blev til affiliate sites om bredbånd, mobil abonnementer, sund mad, smykker, tøj og generel økonomi.
Jeg havde på samme tid et fuldtidsarbejde, hvor jeg bl.a. stod for det daglige salg og support på et online regnskabsprogram.
Det endte derfor med at købe en ekstra laptop, som jeg kunne bruge i bussen og i s-toget, på vej til og fra arbejde. På denne måde fik jeg udnyttet min transporttid. Det gjorde mig effektiv og det skabte resultater.

Men nu ændrede mit fokus sig igen. Jeg havde brug for at sælge mine egne varer og ikke “blot”, sende salg videre til en affiliate partner.

Så nu gik jeg i gang med at sælge noget jeg selv havde interesse for. Manchetknapper, slips og butterflies. Det skete under navnet Manchetten.dk og det udviklede sig videre til to andre domæner.
Jeg var også kort inde over salg af mobil tilbehør og gadgets generelt, men det var et marked som allerede var godt pakket med stærke shops som bl.a. Coolshop. Derfor valgte at jeg at lægge mine kræfter andre steder.

I 2016 skiftede jeg igen branche og nu solgte jeg sikker sex (læs: kondomer) gennem to webshops. Begge er i dag solgt videre og manchetten er lukket ned. Det er dog en del som jeg godt kunne finde på at tage op igen, da interessen stadig er der.

I DAG HOLDER JEG MIG TIL AT DRIVE TO FORRETNINGER

Den ene er min konsulentvirksomhed, hvor jeg gennem Digisite.dk, bruger min erfaring til at hjælpe kunder i den rigtige retning online.
Jeg hjælper med design af hjemmesider, grafiske elementer, onpage optimering ift. SEO, markedsføring på Facebook, Instagram og Google, mv.
Dertil så hjælper jeg gennem Online-Bogforing.dk, kunder med opstart af virksomhed (enkeltmandsvirksomheder og selskaber), samt regnskab ift. den daglige bogføring plus indberetning af moms, årsregnskab og selvangivelse.

I min anden virksomhed får jeg brugt min energi på min passion for biopejse. Det gør jeg gennem Bio-Pejs.dk. Her sælger jeg både biopejse, samt elpejse, vandpejse og møbler.

Kontakt mig på hej@josephfavilla.dk eller book et telefonmøde herunder