Om

Joseph Favilla

Mit navn er Joseph Favilla og jeg driver i dag en række forskellige sites, samt et par enkelte webshops. Jeg hjælper mine kunder med at optimere deres sites på stort set alle tænkelige måder. 

I 2012 stiftede jeg min første virksomhed. På daværende tidspunkt var jeg 26 år, så jeg kan ikke prale af, at være en af de famøse kæphest-iværksættere som lavede hjemmesider fra 8 års alderen.

Min iværksætter-historie

Jeg startede i den online verden tilbage i 2010, hvor jeg blev smidt mere eller mindre uprøvet, ud i at sælge hjemmesider, online bladrekataloger og regnskabsløsninger.
Derfra var der ikke langt til, at der opstod en interesse for at skabe tingene selv.

Så efter et halvt års tid sad jeg med administrationen på 2 webshops, samt salget på 3 platforme.

I 2012 stiftede jeg min første virksomhed Spark Identity og den driver jeg bl.a. stadig i dag.

Før jeg begyndte i den online verden, havde jeg været 5 år i restaurationsbranchen. Det lyder flottere end det var, så vi må hellere lige koge det ned, til hvad det handlede om. En pizza udbringer. Uden at der skal siges noget forkert om dem, os, mig?

Jeg anede for at sige det mildt ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv på daværende tidspunkt. Udover at producere musik, så havde jeg ikke mange professionelle interesser – Indtil jeg opdagede den online verden, “Uhaaaaaa” som Ulla Terkelsen ville sige.

Derfor var det også et stort skifte, da jeg gik fra at være analog , til at arbejde i en verden, hvor intet er umuligt og hvor det kun er fantasien der sætter grænser. Jeg forestiller mig dog, at min baggrund i andre brancher, har været med til at give mig nogle vigtige kompetencer (eller det bilder jeg i hvert fald mig selv ind).

Min første virksomhed

Det første jeg gik i krig med på egen hånd var affiliate verdenen. Jeg havde læst om en gut som tjente 2.000 kroner om måneden i passiv indkomst, pga. hans affiliate site. Det synes jeg lød interessant og det var på daværende tidspunkt også et dint tillæg i indkomst for mig.

Denne drøm ledte mig således til at bygge diverse affiliate sites, som omhandlede alt fra skræddersyede skjorter, til mobil abonnementer.

Jeg brugte også en del tid i starten af min virksomhed på, at skrive om forbrugslån. Her var mit primære fokus på “Content og keywords”. Det var dengang hvor man helst skulle have sit keyword til at fremgå så mange gange som overhovedet muligt i de tekster man skrev, så det gjorde jeg naturligvis. Nærmest til læseren brækkede sig over keywords. I dag ville det være den sikre vej til fisko og laveste rangering og heldigvis for det.

Det gav dog bonus tilbage i 2012/2013 og i 4 måneder nåede jeg endda at ligge nr. 1 på Google, hvis man søgte “Billige lån”. En placering som den er i dag meget svær at få fat i. Det vil i hvert fald koste en hulens masse penge i SEO hos en yderst kompentent virksomhed. Jeg klarede det på 5 dollars køb af backlinks en gang om ugen.

De gode placeringer gav mig en solid indkomst og jeg var for længst passeret målet om de 2.000 kroner månedligt i passiv indkomst.

Fokus ændringer

Efter noget tid i kategorien forbrugslån, hvor jeg nu rangerede i 3 lande, så ændrede mit engagement og fokus, sig til noget andet.

Det blev til affiliate sites om bredbånd, mobil abonnementer, sund mad, smykker, tøj og generel økonomi. Da Paleo kom til Danmark og alle var blæst bagover dette fænomen “Stenalderkost”. Da havde jeg netop skrevet en fantastisk artikel om emnet paleo og Stenalderkost. Egentlig ved et rent tilfælde fordi min daværende kæreste var sikker på, at det her ville blive det nye. Hun fik ret og denne ene artikel endte med at sælge så mange eksemplarer af bogen Stenalderkost af Thomas Rode, at min affiliate konto ville kunne få udbetalinger hver måned, om det så var den eneste artikel jeg havde skrevet.

Jeg forsøgte naturligvis med opfølgende artikler, men de ramte bare ikke lige så godt og sådan er det bare nogen gange. Hårdt arbejde betaler sig – men ikke hver gang.

Jeg havde på samme tid et fuldtidsarbejde, hvor jeg bl.a. stod for det daglige salg og support på et online regnskabsprogram.

Det endte derfor med at jeg måtte købe en ekstra laptop, som jeg kunne bruge i bussen og s-toget, på vej til og fra arbejde. På denne måde fik jeg udnyttet min transporttid.

Det gjorde mig effektiv og det skabte resultater.

Men nu ændrede mit fokus sig igen. Jeg havde brug for at sælge mine egne varer og ikke “blot”, sende salg videre til en partner.

Derfor gik jeg i gang med at sælge produkter som jeg selv havde interesse for. Manchetknapper, slips og butterflies. Jeg var blevet ret glad for at gå i jakkesæt og helst med nogle cool manchetknapper, så jeg for alvor lignede en business man. Jeg havde kontor i Amaliegade i centrum af København hos MyBanker. Her gik man pænt klædt – eller det gjorde alle bortset fra udviklerne –Sorry – så jeg skulle naturligvis ikke sætte mit eget lys under en skæppe i dette selskab.

Forretningseventyret skete under navnet Manchetten.dk og det udviklede sig videre til to andre domæner.
Jeg var også kort inde over salg af mobil tilbehør og gadgets generelt, men det var et marked som allerede var godt pakket med stærke shops. Bl.a. Coolshop. Derfor valgte at jeg at lægge mine kræfter andre steder.

I 2016 skiftede jeg igen branche og nu solgte jeg sikker sex (læs: kondomer) gennem to webshops. Begge er i dag solgt videre og manchetten er lukket ned. Det sidste er dog en del jeg godt kunne finde på at tage op igen, da interessen stadig er der. Jeg går ikke længere selv med manchetknapper, men jeg synes herresmykker generelt er super cool og mange mænd kunne sagtens bære flere af dem.

I 2018 begyndte jeg en utrolig spændende rejse ved at kickstarte opbygningen af Bio-Pejs.dk som webshop. Denne rejse har været fyldt med udfordringer, læring og utallige triumfer, der har ført den til at blive en af de førende webshops inden for salg af biopejse i dag.

Min vision var at skabe en platform, hvor kunder kunne finde de mest innovative og miljøvenlige løsninger inden for opvarmning. Biopejse, med deres elegante design og bæredygtige brændstoffer, repræsenterede den perfekte kombination af æstetik og ansvarlighed. Jeg var fast besluttet på at gøre Bio-Pejs.dk til det ultimative destination for folk, der ønskede at tilføje varme og stil til deres hjem uden at gå på kompromis med miljøet.

De tidlige dage var fyldt med udfordringer. Fra at etablere forsyningskæder og opbygge et sortiment af de bedste biopejse til at skabe en brugervenlig hjemmeside, var der mange kampe at kæmpe. Men passionen for at levere førsteklasses produkter og den konstante stræben efter forbedring drev mig fremad.

Jeg investerede tid og ressourcer i at forstå mine kunders behov. Dette førte til en omfattende produktportefølje, der kunne imødekomme forskellige smag og budgetter. Jeg arbejdede også hårdt på at skabe en onlineoplevelse, der var informativ, intuitiv og let at navigere. Kundetilfredshed var mit primære fokus.

Som tiden gik, begyndte Bio-Pejs.dk at trække opmærksomhed og anerkendelse i branchen og bæredygtigheden blev belønnet med en stigende kundebase og positive anmeldelser. Jeg har haft fornøjelsen af at betjene utallige kunder, der har valgt mig som deres pålidelige kilde til biopejse og relaterede produkter.

I dag er jeg utroligt stolt af, hvor langt Bio-Pejs.dk er kommet. Den er en af de førende webshops inden for denne niche, og jeg er helt tryg ved at teamet bag Biopejs-Shop nu har ansvaret for at føre den trygt videre.

Keep focus!

I dag holder jeg mig til at drive færre forretninger

Lige så sjovt det er at lave forskellige ting, lige så stressende kan det være. Derfor holder jeg mig i dag til at lave hjemmesider og regnskab gennem Spark Identity, samt at dyrke min passion for finansielle instrumenter.

Digisite.dk, bruger min erfaring til at hjælpe kunder i den rigtige retning online.
Jeg hjælper med design af hjemmesider, grafiske elementer, onpage optimering ift. SEO, markedsføring på Facebook, Instagram og Google, mv.

Gennem Online-Bogforing.dk, hjælper jeg kunder med opstart af virksomhed (enkeltmandsvirksomheder og selskaber), samt regnskab ift. den daglige bogføring plus indberetning af moms, årsregnskab og selvangivelse.

Okonomien.dk deler jeg ud af min erfaring og viden omkring handel med aktier, index og valuta og forhåbentlig, kan andre gøre brug af denne viden, for dermed at undgå de samme fejl som jeg fik lavet.

Så det der med at holde ting på et lavt niveau, er måske bare ikke rigtig mig.

Forsættes når tid er…

Har du det på samme måde, har du lyst til at høre mere, eller har du behov for en kickstart i din egen forretning, så hold dig ikke tilbage.

Kontakt mig på hej@josephfavilla.dk eller book et telefonmøde herunder

Start rejsen i dag

Send dine informationer herunder, så kontakter jeg dig mhb. på at hjælpe med dit projekt.

Træffes bedst

Vælg flere ved ctrl + valg